Blogia
Eslida parla

En construcció...

En pocs dies, tota Eslida podrà opinar i proposar des d’este blog. Una pàgina pensada amb trellat i amb esperit constructiu que pot donar idees a més d'u. Vols participar?

10 comentarios

Eslidaparla -

Moltes gràcies, Fanny, per la teua aportació. Les persones que pensem que Eslida pot ser d'una altra manera i que la construïm entre tots i totes estem contents que des de fora del poble ens lligen. No t'oblides de participar més a sovint.
Salutacions!

Fanny -

Me parece una gran idea. Viví varios años en Eslida, pero por circunstancias de la vida me trasladé a vivir fuera de la población. Aún así me gusta estar al día de las cosas que pasan en esas calles donde crecí, por ello leo a menudo L´Alé, la pagina del Ajuntament, y otras donde se comenten temas de relevancia del pueblo. Noto en falta foros o lugares donde se pueda hablar con antiguos conocidos, y celebro que al menos desde este lugar puedas saber de las opiniones que viertan los eslidenses, espero que no sean todos anónimos, de nuevo felicitaros por la idea y un saludo muy afectuoso a todos los de Eslida que me lean , en especial a aquellos con los que compartí tantas horas de mi juventud.

Eslida parla -

Hola, comentadors. No sé si vos serivà esta resposta sobre la identitat de les persones que estem darrere del blog ESLIDA PARLA: Eslida la fem entre tots i totes, només cal participar. A més dels comentaris a cada notícia, podeu enviar temes nous al correu eslidaparla@gmail.com. Els publicarem per tal que la gent opine, aporte, matise, etc.

Participant -

Home, al poble tampoc hi ha cap persona que li diguen "Anónimo"......

Anónimo -

Si, si, però no dieu qui sou!

Eslida parla -

Ens alegrem molt dels vostres comentaris. La pàgina la farem entre tots i totes, si voleu.

Participant -

Ara, al menys, ja som tres, no?

Anónimo -

Molt bona la proposta, però qui esteu ahí per portar-la endavant?

Participant -

Si és amb trellat i per construïr, compteu amb mi.

Escèptica -

Això va de veres?